Følg med

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

7 months ago

Rita Blå's Lopper

Nå men, hvis der er noget som karakteriserer dette her år 2020, så er det følelsen af at løbe panden i mod en usynlig mur, om og om igen .. 🥴🤕
Som nogle allerede har opdaget så er der udstukket nye retningslinjer fra beredskabsstyrelsen, som sætter en stopper for alle offentlige loppemarkeder på ubestemt tid.
Sagt med andre ord, er de tilladelser vi endelig havde fået, efter at have ventet i månedsvis, blevet trykket tilbage med øjeblikkelig varsel.
Vi aflyser ikke de opslåede markeder endnu, da tingene har det med at ændre sig fra uge til uge, men vi bliver selfølgelig nødt til at varsle om at der er en reel mulighed for aflysning.
Har du bestilt bod til markedet, så vil du modtage en mail, og såfremt vi må aflyse vil bodslejen blive refunderet.
Vi går stadig og håber på at vi kan få lov at gennemføre, i takt med at alle andre dele af samfundet åbner op.
~
Vi ved godt at der foregår vigtigere ting i verden lige nu, end afvikling af loppemarkeder, ikke desto mindre kan vi næsten ikke holde ud af skulle vente meget længere med at komme igang igen ♻️🙏🏼♥️

#ritablåslopper #loppemarked #genbrug #CoronaUpdate
Foto @josefinafin
... See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

Rita Blå's Lopper

Hvad sker der med Rita Blå’s Lopper ? Åbner I op igen snart? 🤷🏼‍♀️ Det er der i øjeblikket mange som spørger om.
Særligt efter at Vera’s Marked har annonceret at de åbner i kommende weekend.
Så vil vil lige gi jer en update herfra.
Vi er i løbende kontakt med kommunen og Københavns politi. Den melding vi pt. forholder os til er, at der på intet tidspunkt under et arrangement, må være mere end 10 personer tæt samlet.
Disponerer du over et større areal, er du som arrangør ansvarlig for at disse ophold bliver overholdt på hele arealet. Sker det alligevel at folk stimler sammen, vil politiet uden varsel kunne opløse arrangementet. Spredes folk ikke efter politiets anvisning, kan der blive uddelt bøder på op til 2500 kr.

Sønder Boulevard er på listen over advarselszoner, hvorfor området kan blive omfattet af forbudszone med kort varsel.

Hvor meget vi end savner at mødes med jer i solen og udveksle lopper, så er det ikke en chance vi er klar til at tage. Eller risikere at vores stadholderer er nød til at pakke deres ting og tage hjem kort tid efter opstart, med al forberedelse der går forud for at opsætte en bod.

Vi kan simplethen ikke se hvordan vi skal kunne gennemføre et marked på en ansvarlig måde, som iøvrigt tager højde for alles sikkerhed og sundhed.

Det betyder at vi ser os nød til at vente på en langt højere øvre grænse for hvor mange som må samles.
Vi falder ind under det der klassificeres som store arrangementer.

Dette skal ikke forstås som en kritik af at andre vælger at starte op allerede nu. Vi antager at der er styr på alle forholdsregler, og vi vil helt sikkert skæve til hvordan man vælger at facilitere det i praksis, bla. under Bispebuen, som i øvrigt høre hjemme under Frederiksberg kommune, ikke Københavns.

Der er blot vigtigt for os at understrege at vi ikke holder igen, fordi vi ikke er villige til at finde løsninger, men at vi endnu ikke har fundet den rigtige.

Så hold ud lidt endnu. Om alt går vel, kommer vi stadig til at mødes på boulevarden og forhåbentlig også foran @kulturhusindreby før sommeren gå på hæld 🌸😊
#ritablåslopper
... See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

Rita Blå's Lopper

Så faldt dommen. Ingen festivaller, markeder eller større forsamlinger før efter august. Det føles som en evighed....😭 Men håber og stoler på, at I stadig er der på den anden side 🙏🏼
Vi holder hovedet koldt og hjertet varmt så længe ♥️ Vi kan slet ikke beskrive hvor meget vi kommer til at savne vores søndags hang outs over sommeren.. men vi finder nye veje. Please bliv ved med at bytte og genbruge og cirkulerer alt det I kan i mellemtiden ♻️ Og pas på jer selv og hinanden! #ritablåslopper
Photo @mr_babdellahn
... See MoreSee Less

View on Facebook

11 months ago

Rita Blå's Lopper

På søndag starter vi loppesæsonen op igen 🤸🏽‍♂️
Det er i @kulturhusindreby 11-16.

Photo @josefinafin

facebook.com/events/s/rita-blas-lopper-1-marts/1372532136250286/?ti=icl
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Rita Blå's Lopper

Plakater fra start til nu.. ... See MoreSee Less

View on Facebook

 

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired